sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Snoukkaleffoja ja Valokuvanäyttelyitä


täs on se mun uus nahkatakki! jee!

Mä oon viime aikoina kattellu jonki verra snoukkaleffoi ja tullu semmone fiilis et vois kyl itekin opetella. Kaveri vähän lupas et vois opettaa. Jos oon siinä yhtä surkee kun skeittaamisessa, niin ei hyvältä näytä. Nimim. häntäluu viimeksi paskana. Hah. Tässä on yks aika komia turkulainen snoukkaleffa. Jätkät selkeesti osaa hommansa, näin visuaalisestikin hyvännäköstä settiä sekä intro aika loistava! Suosittelen myös katsomaan semmoisen snoukkaelokuvan kuin The Art Of Flight!Käytiin mun ystävän Sofian kanssa katsomassa pari valokuvanäyttelyä (Sofian ja hänen siskonsa blogia pääsee lukemaan täältä!). Valokuvauskeskus Perissä & Wäinö Aaltosen museossa oli ihan mielenkiintoiset näyttelyt. Suosittelen käymään katsomassa, kuvat ovat esillä 19.2. saakka ja osoite on Itäinen Rantakatu 38.

"Valokuvakeskus Perin näyttelyvuoden 2012 aloittaa Turun Taideakatemian valokuvaopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden näyttely EN KIRJOITA MITÄÄN TARINAA, joka muodostuu kolmelle seinälle heijastettavasta 392 valokuvasta sekä 9 videosta. Näyttelyyn osallistuu kaikkiaan 46 kuvaajaa, joista suuri osa opiskelee tällä hetkellä Turun Taideakatemiassa.

Yhteistä teemaa näyttelylle ei etukäteen sovittu. Pikemminkin on pyritty kokoamaan yhteen mahdollisimman erilaisia kuvia vapaasti ja ennakkoluulottomasti: yksittäisiä kuvia ja kuvasarjoja, erityylisiä kuvia, luonnoksia ja kokeiluja, nopeasti tehtyjä kuvia ja pitkän prosessin tuloksia. Projisoinnissa maisema vaihtuu äkkiä kaupunkitilaksi, surrealismi realismiksi. Abstrakti värisommitelma muuttuu taiteilijan omakuvaksi, täytetty antilooppi geometriseksi kuvaksi. 

Näyttelyä koottaessa tärkeäksi muodostuivat osallistujien kanssa käydyt keskustelut – valokuvasta, kuvaamisesta, kouluajasta, näyttelystä, taiteesta. On mahdotonta kertoa yhtä tarinaa.

EN KIRJOITA MITÄÄN TARINAA juhlistaa Turun Taideakatemian 20-vuotista valokuvakoulutusta yhdessä Wäino Aaltosen museossa samanaikaisesti avautuvan Äärimmäisyyksien yhteinen tekijä –näyttelyn kanssa."

Olin myös keskiviikkona Klubilla Haaviston tukiklubin bileissä käymässä, jossa oli erinäisiä bändejä soittamassa. En tiedä oonko ikinä nähny Klubia niin täynnä, kuuleman mukaan sielä oli yli 800 henkeä.


mul oli haavistonännit!

Varattiin juuri kavereiden kanssa liput 8.3. Viking Linelle katsomaan Pariisin Kevään keikkaa! Sai tarjoushintaan 5e per nassu niin ei yhtään paha. Laivat on aina vähän kämäsiä, mut jos on hyvä porukka niin who cares! Alunperin oli tarkotus mennä vaan parin kaverin kanssa - loppujen lopuksi meitä onkin nyt sit menossa noin 20 hengen kaveriporukka. Mut ei kyl vois parempaa porukkaa toivoa, luulen et täst reissust tulee aika loistava! Kaveri meinas et hän kosii sielä Artturia (Pariisin kevään kitaristi sekä Rubikin laulaja.) 
Ei kommentteja: