maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maailman paras risteily!Voi veljet mikä viikonloppu ja risteily! Aivan loistava! Mä kovasti uhoin et tällä reissulla ei nukuta, mut olin kuitenkin ite se joka simahti heti keikan jälkeen. Vähän harmittaa, mut perjantai, eli se darrapäivä oli kyllä niin mahtava! Olin porukan ainoa joka tunsi kaikki, mutta kaikki bondas heti keskenään. Kyllä sitä selkeesti kaverit on samalla aaltopituudella, ku tulee aina toimeen keskenään paremmin kuin hyvin. Mun kaveri Sara lähtee nyt puoleks vuodeks Englantiin ni sanos et vaikkei tuntenu osaa porukast et eka vähän jännitti, mut ei ois kyl voinu olla parempaa tapaa jättää hyvästit Suomelle, et aivan loistava reissu! Vaikka ois niinkin kämänen ympäristö kuin laiva, niin jos on vaan oikeanlainen porukka, ni ei voi mennä vikaan. Kuvamateriaaliakin kerty reissulta runsaasti, oon nauranu niille täällä ihan vedet silmillä. Oisin halunu kuvan Ville Viikingin kanssa, mut se sit unohtu. Iinalla oli siihen kauhea kammo. Käytiin me bingoomassakin, mut ei tullu voittoa, hitto vie! Jatkettiin vielä iltaa Dynamoon, mut suurin osa lopulta luovutti ja lähti himaan, ni et jäljelle jäi vaan minä, anna, sara, beni, timo ja sofia.

Lauantaina olinkin sit kattomas keikkoi S-osiksel Santerin, Aleksin & Oskun kanssa. Oli kivaa käydä S-osiksel vikoi kertoi, mut mun pokkari hajos illan aikana, ei vaan suostunu enää käynnistymään! Kai se sit pitää uus ostaa :( nyyh. Sen jälkeen jatkettiin iltaa Brysseliin & Klubille. Mentiin viel jatkoille mun seinänaapurin tykö juomaan mojitoja. Tutustuttiin sillon ku muutti tohon seinän viereen ja mul oli just jotku kekkerit samana päivänä. Mää ostinkin sille synttärilahjaksi viiniä ja korvatulpat. Mut on kyl tosi mahtavaa et seinänaapuri on noin lepposa ja oli niin hyvä fiilis kun ei tarvinu ku pari askelta ottaa ja oli himas! Lauantain ois viel tiedossa Aleksin & Santerin kotibileet. Eventin kuvaus oli kyl tyylikäs! 

"ei huoria. ei ilmaista viinaa. anttila ja soili ovat lapissa. tulkaa oluelle. ei muuta. parisuhdekumppanin saa ottaa mukaan. mitään äskettäin tavattua tuppikullia ei saa ottaa messiin. tule harittuun ylittämään huumorin rajat! ei huumeita. ehdoton myyräkielto, kuokkavieraita vedetään turpaan. elikäs, tapahtumaan on jo jaettu kutsut, ei muita. tilanpuute. tenkkari saa tulla. ja hense. tossa alussa on valhe. ilmaista kaljaa on (vähän). Grilliruokaa voi myös tehdä ehkä jos joku tuo toimivan grillin. ja makkaraa."

T: aleksi ja santeri

Niitä siis odotellessa! Heitän tähän vielä kuvasaldon parasta antia!
Näit kuvii ku kattoo ni ehkä iha heti arvais et itse olin selvä. Tosin olinkin porukan ainoa. hahahaha. 
3 kommenttia:

DIRTBAG kirjoitti...

Nää laivakuvat on kyl niin parhautta!

Solveig kirjoitti...

älä, oon niin ilonen et kerranki oikeesti tuli otettua kuvia! ja kuvista välittyy kyllä tosi hyvin meidän reissun meininki. mahtavuutta!

Iina kirjoitti...

VILLE VIIKINKI.
never.