torstai 19. huhtikuuta 2012

Fest-O-Rama + Underwater photoshootFest-O-Rama oli ja meni ja oli kyllä oikein mainio!  Jos olisin vaivaantunut keskittymään kuvaamiseen ja etsimään eri kuvakulmia, olisi voinut saada jotain kunnollisempaa kuvamateriaalia Reginan keikalta, mutta sen sijaan vain nautiskeltiin keikasta eturivissä :) Tuossa vaakasuuntasessa kuvassa (jonka on napannut Eino Nurmisto) meidät voi nähäkin! Vaikka kuvasta se ei aivan välity, niin kyllä mä keikasta nauttisin... Iina; "Muikeempaa ilmettä saa hakee ku mitä Tiinalla on, mää oon vaan et "onkohan tolla iisalla nyt vauvamaha vai ei.." ja Jelena näkee ihan selvästi Bon Iverin yleisön reunalla ja on just mutrimassa huuliaan pusuksi." ( <333 )

Huomenna oiski sit Iinan syndebileet, pukeutumiskoodina kuosit! Se ei ookaa vaikee pukukoodi ku on kaapit pullollaan hippimekkoja! Ja kuoseissa ollaan varmaan muutoinkin kuoharipullon ja boolin jälkeen....           Sofia oli myös mukana Bonnier Publicationin kuvauksissa.
Bonnier Publication lanseeraa tänä vuonna uuden suomalaisen muotilehden, joka keskittyy vain ja ainoastaan muotiin, trendeihin ja kauneuteen! Tässä siis teaseri, pirun siisti!


Ei kommentteja: