tiistai 29. toukokuuta 2012

Kuvasaldoa ja Suru-uutisia
Pahoittelen hiljaiseloani. Paljon kouluhommia ja sen lisäks mun koneeni päätti posahtaa, joten blogin päivittäminen on ollu vähän laiskaa. Tänään pääsin lainaamaan kaverin konetta ja vihdoin käsittelemään viime viikkoista kuvasaldoa. Oltiin mun kaverin, Isan kanssa kuvailemassa. Tarkotus ois kuvailla paremmalla ajalla vielä lisää, kun kummallakin nyt vähän ollu tässä kaikkea. Vitsi, on kyllä ollu hieman alaston olo ilman konetta ja photoshoppia, ja tuntuu että on heti niin riippuvainen muista. 

Perjantaina oltiin kavereiden kanssa piknikoimassa (postaan siitä myöhemmin kuvia, nyt oon tarpeeks jo näpertäny näiden Isan kuvien kanssa!) ja sunnuntaina oltiin juhlimassa kotona saaristossa serkun valmistumista lääkäriksi. Viikonloppu oli oikein mainio.. Kunnes sain puhelun kaverilta. 
Kuulin että mun yks läheisimmistä ystävistä on kuollu. Hyvä että siinä vaiheessa oli juhlista lähtenyt suurin osa vieraista, koska paruin sen jälkeen varmaan viimeiset pari tuntia. Vieläkin on ihan epätodellinen olo ja tuntuu ettei oo vieläkään edes käsittäny koko asiaa.. Se on aina klisee sanoa siitä, että miksi ne parhaimmat lähtee, mutta hitto vieköön. He truely was one of the greatest and big hearted friends i have ever had. Sen jälkeen kyllä aiemmat murheet on tuntunu aika pieniltä, ollaan kaikki oltu tässä aika rikki ja tuntuu että se on ainoa asia mikä pyörii enää mielessä... Pelkään vähän sitä hetkeä, et todellisuus iskee, ja tajuan todella mitä on tapahtunut, nyt on muuten onnistunut pitämään itsensä jotenkuten kasassa.. 

Mutta joo, tässä nyt teille kuvasaldoa!
                   

Ei kommentteja: