maanantai 4. maaliskuuta 2013

Valokuvanäyttely @ Bar Kuka


Mulla oli esillä tammi-, sekä helmikuun ajan kuvia Bar Kukan seinillä. Alunperin kuvien oli tarkoitus olla esillä vain tammikuun, mutta yllättäen Kukan ovet suljettiin kesken tammikuuta omistajan vaihtumisen myötä, josta tieto tuli itselleni täytenä yllätyksenä. Onnekseni sain kuitenkin neuvoteltua niin että kuvat pysyivät seinillä myös helmikuun ajan. Kuvia teetättäessä olin suunnitellut ne sitä mukaa, miltä ne näyttäisivät kokonaisuutena Kukan punaisella seinällä (isot kiitokset Juhalle ripustamisavusta!), valitettavasti siitä vain en ikinä kerennyt saamaan kuvia koska tieto Kukan sulkeutumisesta tuli niin yllättäen ja kun Kukan ovet avattiin uudelleen, olivat kuvat siirtäneet paikkaa. Jatkossa Kuka pitääkin kuukausittain vaihtuvia kuvia kahdella eri seinällä, pienemmällä valkoisella sekä isommalla punaisella seinällä. Otettiin muutama kuva paikan päällä kuvien mallien kanssa, kiitokset vain Eepulle joka toimi kuvaajana! Kaikki taulut ovat kaupan, hintaan 200€, kokoa kuvilla on 60x90 ja materiaali on alumiinikomposiittia. Hinta voi tuntua hurjalta, mutta täytyy sitä teetättämiskulujen jälkeen muutama roponen käteenkin jäädä. Alumiinitaulut eivät mitään ihan halvinta materiaalia ole, mutta on ne vaan niin helkkarin laadukkaannäkösiä! Kiitos vain lightpressin pojille laadukkasta ja nopeasta toiminnasta, tuli ehkä hieman pompittua innokkaana ympäri kämppää ja taputettua käsiään yhteen kun taulut saapuivat kotiin ja olivat paljon paremmannäkösiä kuin olin kuvitellutkaan :) Jos olette halukkaita ostamaan tauluja tai kenties tilaamaan muita, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä kommentoimalla tähän, lisää kuvia löytyy facebookista klikkaamalla facebook.com/solveigphotography!


2 kommenttia:

hildur katarina limén kirjoitti...

Oijoijoi ihania kuvia! Harmikseni en päässyt Kukaan kun nykyään asustelen Treella. Mutta hei, miten sait tuon näyttelyn tuonne? Monesti Kukassa istuessa oon miettinyt et vau, olis siistiä saada tänne omia kuvia seinälle <:

Jelena kirjoitti...

kiitän :) ei tarvi kuin mennä paikan päälle ja sanoa että haluaisi varata näyttelyajan, ei maksa mitään ja jos pistät taulut kaupaksi ja niitä myydään niin kuka ottaa olikse 20% summasta. kuvat on esillä sielä kuukauden ja mä varasin ton näyttelyajan noin vuos sitte :)