torstai 18. huhtikuuta 2013

Soft Focus
Lauantaina mun kuvia on esillä Soft Focus - nimisessä tapahtumassa Bar4:ssa.
Illan musiikista vastaa Bassoradiosta tutut Sammy Jam ja Dj Ink. Mun kuvat pyörii screeniltä animoidun "slidehown" muodossa, eli jos ootte Turussa lauantaina liikkeellä niin tulkaahan kattelemaan! Facebook event löytyy tästä!

Ainiin, aiemmasta valokuvanäyttelystä on vielä jäljellä 2 taulua, Sofian & Iinan (eli yläoikealta mustavalko kuva, sekä keskellä oleva kuva). Jos te, tai joku teidän tuttava on kiinnostunut ostamaan niitä kappalehintaan 150€, niin ottakaa yhteyttä, ettei jää turhan panttina mun kämpän nurkilla roikkumaan :) Valitettavasti vähemmän en niistä pysty pyytämään koska teetätyskulut alumiinitauluilla per kpl on ainakin se 100e. Mutta on ne kyllä komean näköiset! Kokoa tauluilla on 60x90cm.

Mä oon nyt ollu ihan fiilareist täst kevätsateesta! Oon nyt joka ilta yrittänyt houkutella iltalenkkiseuraa mukaan, mut useimmat ei jaa mun rakkautta näihin kevätsadekeleihin.. Aina kotona ollessakin sateen aikana avaan kaikki ikkunat jotta se tuoksu leviäs mun kämppään. Ilma on ihanan raikaista ja puhdasta, ai että! Voi olla että osasyy miksi oon niin fiilareissa aina kevätsateiden aikaan on se, että siitä sateen tuoksusta tulee kotoinen olo kun on koko ikänsä elännyt saaristossa meren rannalla :) Heitänpä tähän perään vielä Turkulaisen bändin, jota oon täällä aiemminkin mainostanut, nimeltä Sans Parade!


1 kommentti:

Kat kirjoitti...

Sijoituit linkattujen blogien top6 mun blogissa, täällä --> http://katkettu.blogspot.fi/2013/04/linkatut-blogit-linked-blogs.html