maanantai 22. huhtikuuta 2013

Some awesome videos
Tässä muutama video teille piristykseks! 
Monen vuoden takaisia pätkiä mutta jaksaa silti yhä naurattaa :) Tuo Social Network pätkä on noin viisi vuotta vanha klippi, jolloin Facebook ei ollut vielä yleistynyt ja ihmiset käyttivät myspacea, on se kuitenkin yhäkin toimiva pätkä!

Tuosta Elijah Woodin pilailuhaastattelusta tuli mieleen, ootteko te yleensä tehnyt jekkuja? Paras jekku on kyllä yhä se minkä Jenni, Pekka & mun veli teki kun oltiin jatkoilla. Jennin kaveri oli lähtenyt iltaa jatkamaan yhden miehen matkaan ja noi sitten soitteli sille tytölle yön aikana ja jättivät vastaajaan viestin. Kyseinen tyttö sitten kuunteli aamulla _kaiuttimella_ viestin, jossa tuntematon miesääni selittää puhelimeen totisen kuulosena että oon nyt yrittänyt soittaa sulle montaa kertaa, että ymmärrän ettet halua puhua mutta eikö voitas selvittää tää asia, et tuu jo kotiin ku lapsetki odottaa.. josta tietty tää mies, jonka luona tää tyttö oli juuri yökylässä, oli sitten säikähtänyt oikein kunnolla että "MITÄ, ONKS SULLA PERHE??!?" :---D Pekka oli onnistunut kuulostamaan niin vakuuttavalta että kyseinen tyttö oli itekin mennyt ihan hämilleen hetkeksi. Propsit Pekalle kyllä mahtavasta improvisaatiosta, äänestä ei kuulunut kyllä minkäänlaista huvittumisen vivahdetta vaan tilanne kuulosti juuri siltä että nyt on totinen paikka!

The Flip Side Bar sekä All the Gear And No Idea on kans todellakin tsekkaamisen arvoset pätkät! Sekä Dear Plank, Please Blank on ehkä hauskimpia nettisivuja joihin oon törmännyt, kannattaa sekin ehottomasti tsekata! Pari poimittua pätkää nettisivulta;

"Dear icebergs,

       Sorry to hear about the global warming. Enjoy the Karma...

       Sincerely, the Titanic.


Dear J.K. Rowling,

     Your books are entirely unrealistic. I mean, a ginger kid with two friends?

     Sincerely, anonymous.


Dear Asians,

   At least wear name tags or something.

   Sincerely, The rest of the world"


Just my kind of humour! Little bit dark and twisted = I like!


Ps. Flight Of The Conchords : <3

Ei kommentteja: