maanantai 22. huhtikuuta 2013

Taivuta tyttö, taivuta!

Purity Ring - Lofticries

Lauantaina otettiin muutama taivutuskuva Annan kanssa. Heti kun ilmat tästä alkaa pikkuhiljaa lämmetä niin on mahollista ottaa tän tyylisiä kuvia eri ympäristöissä :) Tanssijoita on kyllä mahtavaa kuvailla kun vääntyy mitä ihmeellisimpiin asentoihin!

Myöhemmin illalla oltiin Iinan synttärijuhlissa sekä sieltä sitten jatkettiin Soft Focus - iltaan. Käytiin hyvä keskustelu kaverin kanssa Iinan luona; "Täällä on liian aikuismaisii keskusteluja" "Aijaa? Tiiätsä mis on tulitikkuja?" "Kui?" "Yritetään laittaa niit sieraimiin" :----D Se siitä aikuismaisuudesta... Yritettiin  suun kanssa saada tulitikkuja sieraimiin kieltä käyttäen, on muuten yllättävän vaikeaa! Bar4:ssa pitikin ottaa kuvia kavereiden kanssa, se tosin vähän unohtui kun keskityin lähinnä nauttimaan ilmaisesta alkoholitarjoilusta jonka Westons & Peroni sponsoroi.
Turkulaisille vinkiksi, jotka ette ole vielä tietoisia asioista: Kaskenkadulle, entisen Bar Päiväkodin paikalle on nyt avattu uusi kirppis! Turun keskustaan onkin kaivattu uutta kirpputoria! Rakennus on ihana vanha puutalo joka on sisustettu maalaisromantiikka tyyliin, kannattaa käydä katsomassa! Nettisivun ja aukioloajat löydät osoitteesta ihanakirppis.fi!

2 kommenttia:

Laura Kallio kirjoitti...

Hei pitää heti tsekata se kirppis, kuulinkin siitä yhdeltä kaverilta mutta olin jo unohtanut koko jutun! Kauniita kuvia muuten :)

Jelena kirjoitti...

kiitos kovasti! :) voi olla että parhaat on kerennyt menemään jo päältä kerta lauantaina avajaiset oli aikamoinen kävijärysäys. mutta tosiaan kannattaa käydä tsekkailemassa!