maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lomography, part 3

Jee! Mun yksi viime viikkoisista kuvista valittiin viikon kuvaksi Nuorten valokuvaajien sivustolla! Mahtavaa! Kuvan arvosteluissa luki;

"Kuvan harmoninen symmetria miellyttää. Heijastuksella henkiin herätetyt ajatukset minuudesta ja todellisesta kauneudesta nousevat kuvan värimaailman kautta pinnalle. Vahvat kontrastit niin värien kuin valoisuusasteidenkin välillä luovat kuvaan muistoja 90-luvun kulta-ajoilta kaikessa ”grungeudessaan”. Säkenoivät tekstuurit ja monimuotoiset pinnat kertovat omaa tarinaansa parrasvalojen välkkeestä ja todellisesta tähteydestä."

Kuva löytyy tästä!

Teetätin myös tänään kuvia viimeisimmästä filmirullastani sekä yhdestä vuoden takaisesta rullasta, josta löytyi myös pari kuvaa edesmenneestä ystävästäni. Etenkin kun mulla ei Miikasta kauheasti kuvia ole, niin on ollut mahtavaa löytää vanhoista filmirullista kuvia hänestä :) Kävi myös erikoinen sattuma tuossa pari viikkoa takaapäin.. Miikan kuolemasta tuli silloin juuri vuosi ja samaisella viikolla kun käytiin Viljan kanssa katsomassa Taideakatemian opiskelijoiden lyhytelokuvia, elokuva joka käsitteli surua ja menetyksen tunnetta, niin pätkässä joka oli kuvattu bussissa näkyikin Miika! Hämmentävää. Mutta tässä tosiaan niitä kuvia! Kuten varmaan huomaatte, tuota kameraa on yleensä tullut roudettua mukaan sillon ku ollaan lähdetty juhlimaan..

Ei kommentteja: