perjantai 14. kesäkuuta 2013

Testing my new camera for the first time!Hitto, oon rakastunu mun uuteen kameraan! Tuntuu niin uskomattoman hienolta, että vihdoin on kamera joka ei sahaa se 5min ennen kuvan ottoa ja suostuu tarkentamaan niin kuin kameran pitääkin! Ja tulee kyllä niin herkulliset värit, oijoi! Olen rakastunut. Hyvästi canon 350d, welcome home canon 600d!

Pääsin ekaa kertaa kunnolla testailemaan kameraa kun meillä tuli yllärikuvaussetit Saran sekä Viljan kaa. Käykää muuten kattomassa Saran blogi, aivan mielettömän kauniita kuvia! Osoitehan on tosiaan: thephotodiary-by-saralehtomaa.blogspot.fi! Sarakin varmaan lisää kuvia samaisesta kuvaussessiosta blogiin myöhemmin, mä niitä jo näinkin joitain ja ai että oli upeita! Ei ehkä heti tulis mieleen et kuvissa on käytetty vain kämpän valoa, lahjapaperia ja paidan tuomaa glitterkimallusta tuomaan heijastuksia kasvoihin, haha.. Köyhä keinot keksii! :) Mun on pitäny mennä kuvaamaan Viljan kaa monet kerrat meidän kahden vuoden tuntemisen aikana mut tää oli eka kerta nyt ku viimein napsittiin kuvia! En oo kyllä aiemmin kuvannu jonkun valokuvaajan kanssa yhdessä, oli mielenkiintoista kun kokeiltiin vaan kaikkea mikä vois toimia! Pari kertaa tuli törmäiltyä kun molemmat niin keskittyneesti etsi hyvää kuvakulmaa, haha! Oli kyllä mainiota, odotan et pääsen pian taas uudestaan napsimaan kuvia Viljan & Saran kaa! (: 

Pahoittelen muuten että tää blogin ylläpito on ollut aika hiljasta, on ollut aika paljon kaikkea sekä olen nauttinut kesästä! Tehtiin tossa viime kuussakin mun serkun kanssa pyöräilyretki meille kotisaaristoon, 60km yhteen suuntaan, eli 120km yhteensä! Oli kyllä siistiä, harmitti että oli vain niin lyhyt aika, pitää ottaa myöhemmin kesällä uusiksi! Ja jonkun muun kun kolmivaihteisen pyörän kanssa, saaristopyöräily kun on aikalailla raskaampaa kuin mitä kaupunkipyöräily kun niitä ylä ja alamäkiä on niin paljon.. 

Mitä juhannussuunnitelmia teillä on? Mun oli tarkotus mennä viikoksi Sisiliaan sisarusteni kanssa viettämään serkkuni häitä, mutta suunnitelmat kosahti rahattomuuten.. Harmittaa ihan vietävästi, harvoin tulee tilaisuuksia viettää italiaisia häitä suvun ja muiden häävieraiden kesken! Mutta ei voi mitään, pitää myöhemmin mennä erikseen sukuloimaan Sisiliaan ja itkeä krokotiilin kyyneliä kun serkku näyttää kuvia siitä kuinka ihana reissu oli.. Noh, varmaan suomijuhannuskin on ihan kiva! Ainakin tällä kertaa on useampi mökkikemuvaihtoehto, joten en ole vielä ihan varma mitä aion tehä.

Mutta tosiaan tässä näitä kuvia, ois tosi kiva kuulla teidän mielipiteenne! Kannattaa ehdottomasti kuunnella myös kuvien alla oleva kappale (klikkaamalla nimeä avautuu linkki), aivan mielettömän hyvä ja makee musiikkivideo! Sopii mielestäni myös aika hyvin näiden kuvien tunnelmaankin ;) Hitto mua muuten ärsyttää noi youtuben mainokset ennen biisiä!

Tässä myös kuvaa parin viikon takaisista Annan synttäreistä! Oli kivaa!

Moderat - Rusty Nails
2 kommenttia:

Isa kirjoitti...

Noi uudet kuvat on kyllä ihan mahtavia! Eri tyylisiä ku sun kuvat yleensä mut aivan helvetin upeita. Ja ei tosiaan uskois et toi on lahjapaperia :D Mennään joku päivä oikeesti kuvaamaan! Mul ei oo kesätöitä tai mitään, oon vaan Turussa melkeen koko ajan ni viestitellään hohoo.

Jelena kirjoitti...

aijaa! hei mahtavaa, oon itseasias miettinyki et pitäs laittaa sulle viestii et koska sul ois aikaa kuvaussessioihin! mentäskö vaikka heti ens viikolla? ;) ja voi vitsit, kiitos, välillä on kivaa kokeilla vähän jotain eri tyyppistä mitä yleensä! tulee kyllä reippaasti parempaa jälkeä kun sai vihdoin hommattuu tän uuden kameran!