tiistai 16. heinäkuuta 2013

Purjehdusreissu


Noniin! Tässä vihdoin kuvia meidän kolmen päivän purjehdusreissulta mitä löytyi mun sekä Minnan kamerasta. Päästiin veneilemään meidän saaristonaapurin Anssin veneellä mun veljen Johanin sekä mun parhaan ystävän Minnan kanssa. Antin piti myös liittyä seurueeseen muttei päässytkään. Meillä oli myös hieno ryhmäkeskustelu facebookissa, kun yritettiin sumplia tarkempia asioita keskenämme. Vastattiin Anssin kyselyyn kolmen aikaan yöllä, kun oltiin kotiuduttu Ruisrockista, joten se selittänee keskustelun tason:

Anssi
Olisko sellainen ravintoratkaisu sopiva jossa ostetaan yhteiset aamupalat ja lounaat ja jokainen hankkii illaksi tarvitsemaansa ruokaa? Omat juomat samaten.

Antti
kuulostaa älykkäältä
älykästä Anssi

Jelena
hyvä anssi!
eli sopii.

Carl-Johan
Anssi on kyl älykäs

 Jelena
ja komea

Carl-Johan
Ja hyvä kaikes muussakin
Hyvä Anssi!
Jee!

3:49am Carl-Johan named the conversation: Purjehdus reissu keskustelu.

Carl-Johan
Nimesin tän keskustelun äidin kielellisesti korrektisti

Jelena
Hienosti tehty. Hyvä Johan!

Carl-Johan
Tää on aika kannustava piiri. Hyvä Jelena!

Jelena
Ollaan niin posiitivisia. Hyvä me kaikki!

Carl-Johan
Jee!


Oli hurjaa kun osan ajasta purjehdittiin vastatuuleen niin että vene oli täysin kalleellaan, käytännössä istuessa seisoit paikallasi. Käytiin myös Ahvensaaressa pistäytymässä josta olisin kovasti halunut päästä niihin luoliin napsimaan kuvia, mutta koska päästiin rantautumaan kilometrin päähän vastarannalle kameran kuljettaminen uidessa olisi ollut vähän turhan riskaapelia. Iltasin aina rantauduttiin saareen, grillailtiin sekä Anssi soitteli kitaraa. Anssi on muuten yks lahjakkaimmista kitaristeista jonka tunnen. Anssin bändiin voi tutustua klikkaamalla tätä. Nää jätkät on muutenkin vetänyt yhden parhaimmista keikoista joissa oon ikinä ollut, huhhuh! Mikserissä on myös jätetty paljon ylistäviä kommentteja:

Tarinaturska 11.04.2007
Jossakin elämäni vaiheessa pyörin Turun bluesin harrastajien porukoissa -monet jamit ovat vieläkin elävänä mielessä;) Täytyy sanoa, että en olisi villeimmissä unelmissanikaan voinut kuvitella, että seuraavat sukupolvet tuovat mukanaan näin suvereeneja perinnemusiikin taitajia. Arvostan todella paljon!!! Ehdottomasti kympin arvoinen.

Stoned Ghoul 21.04.2007
Tämähän sattuu olemaan yksinkertaisesti aivan vitun hyvä. Soitto kulkee kuin itse Freddie Kingillä, hitusen tuli The Stumble mieleen. Hatun nosto.

Teleskeba 25.04.2007
On näköjään kuunneltu Claptonia, Greeniä ja muita legendoja. Väistämättä tuli mieleen jostain syystä yksi suosikeistani John Mayallin "Crusade" albumi. Tämä soitto ei jäänyt kakkoseksi, kova veto.

Toivottavasti tekin tykästyitte :)Ei kommentteja: