tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ruisrock 2013


Tänä vuonna mulla ei ollut ollenkaan ruisrockissa mukana digikameraa, koska järjestelmäkameroiden tuominen alueelle oli kielletty, joten otin mukaan ainoan muun kameran minkä sen lisäksi omistan: lomokameran. Tietenkin mun tuurilla kävi sitten niin että yli puolet ruisrockkuvista mitä olin napsinut, ei ollut tallentunut lainkaan filmille.. Hitto! Semisti harmittaa kun oli siihen varautunut että filmille sentään tallentui hyviä hetkiä, mutta tätä tää välillä on filmikuvien kanssa napsiessa.. Lisäsin tähän pari muuta kuvaa myös kesäriennoista mitä filmiltä löytyi. 

Ens lauantaina ois tiedossa mun veljen synttärit sekä joka kesäinen Skinvalids On A Boat! Kyseessä on siis paattikruisailu turun saaristossa, nauttien hyvästä seurasta, musiikista ja juomasta. Toivotaan vaan että kelit suosii!2 kommenttia:

Jussi Ulkuniemi kirjoitti...

Aiiivan mahtavia filmiotoksia :) Oon pitkään miettiny nuita lomokamerajuttuja mutta oon (tähän asti ainaski) aina ollu niin digi-ihminen että en oo saanu aikaseksi.

Harmi ettei kaikki onnistunu. mutta nuo on ainaki hyviä muistoja :)

Jelena kirjoitti...

kiitokset! filmillä on kyllä ihan omanlainen fiilis! harmi että se vain tulee niin kalliiksi ja ei tosiaan voi ikinä olla varma että onnistuvatko kuvat :/