sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Markus Perttula
Kiirettä on taas pitänyt, joten blogin pitäminen on ollut entistä hiljaisempaa. Töiden ohella illat kuluvat harrastusten parissa; maanantaisin nykytanssia, tiistaina jumppaillaan Tuiken kanssa ja sen jälkeen kutsuukin Bar Kukan bingo-illat, keskiviikkoisin laulutunnit ja torstaisin aikuisbalettia. Tämän lisäksi pyrin käymään joka ilta lenkillä ja sulkapalloa aina mahdollisuuksien mukaan. Tykkään siitä että illat on mahdollisimman paljon kaikkea toimintaa täynnä ja oonkin aika fiiliksissä kun vihdoin pääsin aloittamaan tanssi- ja laulutunnit joiden aloittamisesta olen haaveillut jo liian monta vuotta! Yritän kuitenkin kaiken muun ohella päästä kuvailemaan mahdollisimman usein, tosin nämä pimenevät ja kylmenevät illat rajoittaa aika paljon asiaa. 

Yläpuolella on parin viikon takaista kuvamateriaalia laulaja- lauluntekijä Markus Perttulasta, jonka kanssa on pitänyt jo pidemmän aikaa mennä kuvailemaan vähän promomatskua. Savuheitteiden kanssa ulkoilmassa tuntui kyllä aika mahdottomuudelta saada mitään onnistunutta kuvaa, koska savu vaihtoi suuntaa joka hetki tuulen mukana niin että sen perässä piti juosta, poseerata sekä välttää sitä ettei savua mene liikaa silmiin tai hengitykseen. Tämän kuvan fiiliksestä kuitenkin pidin. Tilattiin myös Villen kanssa yhteinen savukone, joten sekin pitää testikäyttää varmaan joku päivä!

 Suosittelen myös tsekkaaman Markus Perttulan musiikkivideon joka löytyy kuvan alta. Katsastakaa myös spotifylistani johon olen lisännyt näin syksyyn sopivaa fiilistelymusiikkia. Suurimman osan artisteista olen kylläkin tänne jo aiemmin linkannut. Klikkaa siis play- nappia niin pääset fiilistelemään! Jos tulee mieleen joku artisti jonka olen listauksesta unohtanut, niin ehdotuksia otetaan mielellään vastaan :) Nyt jatkan iltaani Breaking Bad:n parissa, viimeisiä jaksoja viedään, huhhuh!

Ei kommentteja: