perjantai 9. toukokuuta 2014

Turun Ylioppilaslehti 5/2014


Noin kuukausi sitten Tylkkärin päätoimittaja otti muhun yhteyttä ja kertoi seuranneensa kuivailujani jo jonkin aikaa. Hän tiedusteli olisinko mahdollisesti kiinnostunut kuvailemaan heille heidän kesänumeroa varten johon tietenkin suostuin siltä istumalta :) Sain aika vapaat kädet toteutuksen suhteen ja lähetin muutaman erilaisen vaihtoehdon josta sitten lopulta päädyttiin käyttämään Veeran kuvaa aukeaman kokoisena. Ja hyvältähän tää näyttää myös printtiversiona! Jos haluat tsekata uusimman tylkkärin niin printtiversion voi napata talteen yliopistolta tai vaikkapa Anttilasta ja näköislehteen pääset klikkaamalla tätä!

Toivottavasti saisi vielä jatkossa tehdä lisää kuvauskeikkoja Tylkkärille, tää oli tosi kivaa! Julkaisen loput kuvista täällä myöhemmin mutta mitäs te tykkäätte tästä Veeran kuvasta?

Merkatkaapa muuten kalentereihinne ylös 23.5. jolloin Carlings järjestää Turun Klubilla Carlings Night Of Denimin. Tiedossa siis musiikkia, livebändejä, Lee:n farkkusarvontaa, denim show:ta sekä tietenkin paljon olutta! Tapahtuma itsessään on ilmainen, alkoholi maksaa sen verran mitä baareissa yleensäkin. Mut tunnistaa siitä että oon se ärsyttävä tyyppi joka tunkee ottamaan kaikista kuvia, eli siis toimin tapahtuman virallisena valokuvaajana :) Lauantaina 24.5. ois taas Yournalistin keikka dynamossa jonne ajattelin taas mennä, vaikka onhan poikien keikkoja tullut nähtyäkin jo useampaan kertaan. Linkit eventteihin löydät klikkaamalla tätä ja tätä!Ei kommentteja: