tiistai 12. elokuuta 2014

City & The Streets
Pari viikkoa takaperin oltiin kuvailemassa mun ystävän Riian kanssa ja Riian uus maailman söpöin ranskalainen bulldog Prince pääsi myös kuviin mukaan :---) Eli siis tässä kyseisen kuvausreissun anti sekä muutama kuva meidän kesäkuvausseteistä Mariellan sekä aina yhtä upean Terhin sekä Suskin kanssa. On kyllä upeita tyttöjä kaikin puolin kaikki neljä.

 Kuinka moni teistä oli muuten viikonloppuna Flow:ssa ja mitkä oli teidän suosikkikeikat? Oma suosikkini oli kyllä ehdottomasti Outkastin veto! Harmi että kuvamateriaalia ei tullut juurikaan napsittua festareilta, mutta oli kyllä mainio viikonloppu ja jalat tuli tanssittua tohjoksi etenkin Outkastin keikalla :)


3 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Ihan sikakivoja kuvia ja onks toi matto tos taustal? cool
Outcast eturivistä oli kyl ihan hulluuu!! Ja koko flow oli parhautta vaik kerkesin olla vaan sunnuntain.http://amandaapamanda.blogspot.fi/

Lila Syren- Päästä varpaisiin kirjoitti...

Nää on kans ihan mahtavia!

Jelena kirjoitti...

Voin kuvitella et Outkast eturivist oli aikamoinen kokemus :) Sunnuntain oli kyllä mielestäni muutenkin flow:n parhaat keikat. Kiitos kovasti teille molemmille ja kyllä, matto toimi kuvien taustana :)