maanantai 22. syyskuuta 2014

Reflective artKuvattiin Millan kanssa aika extempore tanssi-impro video Kiasmassa. 
Mun ensimäinen video, jännää! Apparatin kappale sopi mielestäni hyvin videon tunnelmaan, mitäs te ootte mieltä? 
Pekan & Stellan kanssa oltiin napsimassa näitä kuvia jo elokuun alusta, mutta tässä nyt vihdoin niitä teillekin näytille. 

Hei, käykääpä muuten kaikki allekirjoittamassa adressi Turun konservatorion tanssijan koulutusohjelman pelastamiseksi! Turun konservatorion kannatusyhdistyksen hallitus on päättänyt kokouksessaan lakkauttaa tanssijan koulutusohjelman ja nyt sulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että näin ei kävisi!

"Turun konservatorion tanssijan koulutusohjelma on 21 toimintavuotensa aikana osoittanut merkittävyytensä suomalaisen tanssin koulutus- ja ammattikentän kanssa ja ollut näin luomassa tiivistä ja monipuolista yhteistyöverkostoa. Tämän ansiosta Suomeen on kehittynyt erinomainen ja työllistymistä tukeva tanssitaiteen kenttä. Sen saavutukset ovat korkeaa kansainvälistä laatua. Paikallisesti ja alueellisesti tanssijan koulutusohjelma on keskeinen tekijä kulttuurin kentässä. Valtakunnallisesti ja kansainvälisesti konservatorio on tuottanut merkittäviä tanssitaiteilijoita, jotka ovat olleet rakentamassa kuvaa Suomesta korkeatasoisen taiteen ja kulttuurin maana. Konservatoriolta valmistuneet tanssijat ovat työllistyneet vapaan kentän produktioihin, nykytanssiryhmiin, teattereihin ja tanssiteattereihin. Lisäksi he toimivat koreografeina, tanssin tuottajina, läänintaiteilijoina, yksityisyrittäjinä, taidetta soveltavissa hankkeissa sekä tanssialan opetus- ja asiantuntijatehtävissä.

Turun konservatorion tanssijan koulutusohjelman lakkauttaminen on lyhytnäköistä kulttuuripolitiikkaa. Sen aiheuttamat vahingot usealle toimijalle ovat merkittävät ja kertautuvat monelle taholle. Turkulaista taidekenttää lakkauttamispäätös kaventaa huomattavasti ja vahingoittaa vakavasti Turun mainetta kulttuurimyönteisenä kaupunkina."


Jokaista nimeä tarvitaan, joten allekirjottakaa ja vinkatkaa kavereillennekin. Adressin löydät klikkaamalla tätä!

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

lisää videoita videoita! (etenkin tanssi!;3)

PLUS BIISI, YEAH!