sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Indiedays Blog Awards 2014

Huhhei, eilen oli Indiedays Blog Awards kekkerit ja oli kyllä huikeat juhlat. Päällimäinen syy miksi ilta oli niin mahtava, oli loistava seura ja uudet tuttavuudet! Olin tuonut Antin mun aveciks illan tapahtumaan. Antin asukokonaisuus kieltämättä erottui pikkumustien joukosta :----D Suosittelen katsastamaan myös kuvissa esiintyvien Hermannin ja Annin supermakeet blogit! Klikkaamalla nimeä pääset blogeihin. Suurin osa kuvista joissa mä näyn maistuu liikaa alkoholin maku joten ne eivät sovi julkaistavaksi kuvamateriaaliksi :) Se jäi harmittamaan ettei tullut otettua itse paikasta sekä palkintojenjaosta lainkaan kuvia. Oli niin hauskaa että keskittyi vaan ympärilläoleviin ihmisiin ja kaikenmoinen kuvien napsiminen ja somettelu unohtui täysin. Onneksi sentään muutama kaverikuva tuli napsittua! Oliko moni teistä näissä kekkereissä ja millaset fiilikset teille jäi illasta?

3 kommenttia:

Katsku kirjoitti...

Hei tosi kivoja kuvia, itsekin vilahdan tossa yhdessä!:D Oli kyl superhauska ilta, uudet tuttavuudet etenkin parasta koko hommassa!

Jelena kirjoitti...

Aijaa, hauskaa! :---D Uusia tuttavuuksia on kyllä aina kiva saada! Ja hei, jos haluat kuvan myös itelles nii annapa sun meiliosote niin pistän tulemaan :)

Katsku kirjoitti...

Jeah, katasti@hotmail.com ja toi missä ollaan isolla porukalla portaiden edessä :) Kiitos!