torstai 5. marraskuuta 2015

H2Ö Festival
  
  

Voi kuinka kaipaan jo kesää ja festaririentoja näiden tyyppien kanssa. Tuntuu että tämä kesä meni erityisen nopeasti, johtuen varmaan myös hyvien kelien puutteesta. Onneksi kuitenkin useimmiten festariviikonlopuille oli siunattu hyvät kelit, eli huonomminkin olisi voinut mennä. Onko teistä moni ollut aiemmin H2Ö:ssä ja mitkä on ollut teidän kokemukset kyseisistä festareista? Mun mielestä on ihanaa että Turkuun ollaan alettu järjestämään pienimuotoisempia festareita jossa ei ole painostettu pelkästään musiikkiin, vaan koko paikka on kokonaistaideteos johon Ruissalon Telakka toimii täydellisenä venuena. Harmittelin sitä että viime vuonna en ottanut juurikaan kuvia koko paikasta ja tälläkin kertaa jäi näkemättä varmasti ainakin puolet alueesta. Kävijöitäkin taisi olla puolet enemmän kuin mitä viime vuonna; sana h2ö:stä, sen kauneudesta ja hyvästä fiiliksestä on selkeästi levinnyt eteenpäin ja hyvä niin. Ne joilta on nää festarit jäännyt kokematta, suosittelen lämpimästi merkkaamaan tämän jo ensi kesän "to do" - listalle! 

Tässä mun kuvamateriaali tän kesän festaroinnista. Kuvissa esiintyy myös muutama aika upea bloggaajanaikkonen (MinttuPajuPeeta ja Anni) joiden blogeihin pääset klikkaamalla nimiä :)

2 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

sun blogi on niin kiva ja kuvat ihanii! harmi, ku et postaile useemmin.

Jelena kirjoitti...

oi, ihana kuulla! kiitos kovin! pyrin bloggaamaan sillon kun on aikaa panostaa siihen jotta pystyy pitämään "tasoa" yllä eikä tuu mitään hätiköityjä puolivaiheeseen jäänneitä kuvia. nyt tosin kuvia on kasaantunut jonkin verran jotka vaan odottaa käsittelyään...