maanantai 30. toukokuuta 2016

Berlin
Viime kesänä olin tanssimassa Pertun & Alexandran musiikkivideolla kappaleelle "Waves". Biisi sekä musiikkivideo on täydellinen näin kesäfiilistelyihin, joten jos biisi ei ole entuudestaan tuttu niin nyt kannattaa pistää kuunteluun :)

Viime perjantaina tulin takaisin Berliinin matkaltani. Ah, tässä on kaupunki jossa voisin nähdä itseni asumassa. Niin paljon tekemistä ja nähtävää, että edes 10 päivää ei millään riittänyt kaiken koluamiseen! Stella oli mitä mainion host joka oli suunnitellut meille joka päivälle kaikkea tekemistä ja nähtävää.  Top 6 asiat Berliinissä:

1. Berliinin ruokakulttuuri. Herkulliset aamupalat, edulliset ja maukkaat burgerit, 2-3€:n dönerit
ja suuri valikoima erilaisista ruokapaikoista jotka ei ole hinnalla pilattuja.

2. Sunnuntait. Ulkokirppari josta löytyy tuhansia pieniä kirppiskojuja jotka myivät milloin mitäkin, ihmiset istuskelemassa puistossa nautiskelemassa auringosta ja livemusiikki joka raikui joka kulmasta tarjoten monipuolisesti kaikille erilaista musiikkitarjontaa. Myös sunnuntain Open Air bileet joissa voi ostaa parin euron limuja, tanssahdella koko illan nautiskellen samalla hyvistä keleistä ja ah niin komeista miehistä, kuului ehdottomasti reissun kohokohtiin.

3. Berliinissä seikkailu. Hylätyt talot, tehtaat, lentokentät, huvipuistot, you name it.
Mahdottomasti vaihtoehtoja toteuttaa erilaisia kuvausideoita.

4. Livekeikat ja ravintolat. Jazzbändien fiilistelyä, kattoterassilla istuskelua, punaviinin nautiskelua tunnelmaisissa istuskelupaikoissa.

5. Nähtävyydet ja museot. Ah, miten kaunis kaupunki Berliini on ja niin paljon erilaista nähtävää!

6. Kertakäyttökamerat!

Tässä nyt kännykkäkuvia reissulta (sekä pari kameran musitikortilta löytynyttä kuvaa). Monet makean näköset ravintolat ja klubit jäi kuvaamatta, mutta onneksi sentään sunnuntain Open Air bileet tallettui kännykän muistiin. Julkaisen myöhemmin myös postauksen kuvauksista jotka toteutettiin Alexandran kanssa eräällä makealla hylätyllä uimahallilla :)

Onko teistä moni matkaillut Berliinissä ja mitkä on ollut teidän reissun kohokohdat?


Kuva : Stella Kylä-LiuhalaKuva : Miska Lehto


Ei kommentteja: